Mrs . Smile
Velkam 2012 !
Saturday, 31 December 2011 | 05:52 | 0 comments


Haii peeps , ttediaaa lama nohh tak mai jenguk-II siniie . ouhh berhabukk dah . Okeee HAPPY NEW YEAR semuaa . Wowww , renduu yang amattt . Tapii kann , taun depann kitee dah formm 3 . Emmm , sedeh n ketaqq la pulakk . Al maklumlah taun depan pmr la . Grrr ~ jenuhh weyy , camnee ni . Haih alamatnya tak mainn lhaa aku *sembangg ja . Hmm , wlau apa pungg aku tetapp takkan lupaa kenangan taunn nih . 2011 ill never to forget ur memoriess . Hahhaa terasaa gedikk lhaa pulakk . Kesahh ? Okee readers , hampaa nak aku dapatt berapaa ? 8A ? Hhaha , jag=ngann buadd lawakk . aku targett 6A jaa . Tapii kann aku nak bagi dapatt jugak because my mom n dad nk hokk tuuee . Doaakann kitee eh ? Hey , kau ni ao aku tumbuk kang , tak malu ke mitak orang doa kat kau . Hahha , takpoo dakk ? Biaqq kan . Okee gpunn memangg aku nak 8A tuue , *ayt kelingkan . abaikann . Aku mintak semua mak n abah aku bagiie , takkan 8A tak bulehh kot . mak aku kata benda tuue simple ja . Hahha . syok dengar "simple jaa " err . Baik mak . Hampaa yang dapat straight A tuue kan , hampaa nak pi manaa hah ? Jangann lhaa tinggai ao . Tak kesiann kaaa ? *aicehh buad feelings taik apo ?  Okee , taun depann aku duk kelass nombor duaa . Hahhaa , takcayaa . tapii betoii lhaaaa, hmm cekguu punng duk maii bg harapann apoo tah . 8A kononnn . Baikk cekkguu . Acaneee cutii hampaa ? Syokk ? Hahhaa , pi mnaaa ? *kalut la aku ni . Akuu tak pii manaa punng . Sebabb semuaa orangg bz . Erghh ==' busan yangg amat lhaaa . HAHA . dah apo aku

Older Post
Owner's Blog !
Hye , Im Annys Ao .
This is my official blog
Follow me and I will follow you back dear ! No rude or copycats

Scream Here ! !

More And More !

About Links Entries

Big Thanks
Skins By Atika Shahira
Edit By Fatin Nabihah