Mrs . Smile
Velkam 2012 !
Saturday, 31 December 2011 | 05:52 | 0 comments


Haii peeps , ttediaaa lama nohh tak mai jenguk-II siniie . ouhh berhabukk dah . Okeee HAPPY NEW YEAR semuaa . Wowww , renduu yang amattt . Tapii kann , taun depann kitee dah formm 3 . Emmm , sedeh n ketaqq la pulakk . Al maklumlah taun depan pmr la . Grrr ~ jenuhh weyy , camnee ni . Haih alamatnya tak mainn lhaa aku *sembangg ja . Hmm , wlau apa pungg aku tetapp takkan lupaa kenangan taunn nih . 2011 ill never to forget ur memoriess . Hahhaa terasaa gedikk lhaa pulakk . Kesahh ? Okee readers , hampaa nak aku dapatt berapaa ? 8A ? Hhaha , jag=ngann buadd lawakk . aku targett 6A jaa . Tapii kann aku nak bagi dapatt jugak because my mom n dad nk hokk tuuee . Doaakann kitee eh ? Hey , kau ni ao aku tumbuk kang , tak malu ke mitak orang doa kat kau . Hahha , takpoo dakk ? Biaqq kan . Okee gpunn memangg aku nak 8A tuue , *ayt kelingkan . abaikann . Aku mintak semua mak n abah aku bagiie , takkan 8A tak bulehh kot . mak aku kata benda tuue simple ja . Hahha . syok dengar "simple jaa " err . Baik mak . Hampaa yang dapat straight A tuue kan , hampaa nak pi manaa hah ? Jangann lhaa tinggai ao . Tak kesiann kaaa ? *aicehh buad feelings taik apo ?  Okee , taun depann aku duk kelass nombor duaa . Hahhaa , takcayaa . tapii betoii lhaaaa, hmm cekguu punng duk maii bg harapann apoo tah . 8A kononnn . Baikk cekkguu . Acaneee cutii hampaa ? Syokk ? Hahhaa , pi mnaaa ? *kalut la aku ni . Akuu tak pii manaa punng . Sebabb semuaa orangg bz . Erghh ==' busan yangg amat lhaaa . HAHA . dah apo aku
Muncul Kembali
Friday, 30 December 2011 | 08:06 | 0 comments
Bigg haii to youu alss , huh ==' really-II bored . Actually , i want to make an announcement . Haha , really funny . dah dah le speakingg tu aooo oii . Oke , arr takutt nak habqq kau lhaa , takpoo . okeyh , actually aku takkan delete blog ni . ouhh sayangg weyhh . dh la sys fatin tlong edit penat-II , ada hati aku nak delete giituuee ja . apo la hangg nih ao oii . hmm  , sorry lah , sbb kitee x rajen sngad or senang ceritaa tak aktiff sangatt lah kat sini . tapiiie , aku lebihh aktiff kat SINI . Muahehehe , sukaa la awakk , sebab awakk kiutt . Ttttediaa aoo buadd ceritaa muhung apaa lhaa . Kesiann hampaa kan , baru jaa nk action lebihh . Takpoooo hampaa wlau apa punng tetap kiutt ^ ^ . okee tuu jaa , baibaiii , selamatt malammm darling . Okee gediks , \kesahh ?/
sorry n sorry .
Saturday, 26 November 2011 | 22:58 | 0 comments
hai peeps , readers . okeyh ao nk mitak maap sangad-2 . sbb ao nk kena delete blog nihh  tapi dont worry babehh . hampa bulehh follow balik ao kat blog yang ao buad lain nih . - http://saiaannysao.blogspot.com/ -
okeyh sorry again dear !! . hmm nak tau sbb apa ao nk delt . bila ao buka ja blog nih , mcty kat s.box tu dea naik error . okeyh geram punn ada sedeh punn ada . tapi TERPAKSA sayang . huaaa . sabar ja naa . haha . okeyh sapa-2 yang shout kat s.box ao tu janagn la heran pulak eh sbb apa ao x reply balik . sbb tadi lhaa . dea naik error . tapi bila tnya akk atin dea cakap cam biase . betoi ke ? okeyh kalau korang rasa s.box ao tu x jadi error please komen n gtaw nah sayang !! ao punn rasa berat hati sangat nk delt . tp nk buad cane ? hmm . okeyh please komen utk bg ao x delt . ao sayang tau blog nih . okeyh . kalau x dak komen yang gtaw pasal s.box tu ok , ao akn delete pada tarikh nih . 20.12.2011 . so ambil tindakan cepat . hehe . myb ni post yg terakhir kalau korang x komen gtaw sal s.box tu . babai lup u dear !!! <3
Breakfast Yang Paling Yummy !
Tuesday, 22 November 2011 | 16:33 | 0 comments
mornings all . haha bangun-2 . jangan tido . enough semalam dah tido . hehe . nah baca post nih . haha . okeyh . ni perjalanan BREAKFAST AO . okeyh ao selalu bangun pukul 8.30 pg . tapi semenjak dua menjak nih kena bangun pukul 8 pg . shit ! >_< haha . tapa . tapi awailakan .. huh ==' . haha dikerah bangun awal sebab ao yang TERAKHIR bangun . haha . hampeh ank dara nih . nak tau apa breakfast ao pagi-2 ? tapi breakfast korang lebih ok pada ao ..  okeyh korang pg-2 mkn nasi lemak , roti canai & dll . hahaha . tapi ao , 
TAZKIRAH DARI MUMMY N ABAH .. haha . mmg kenyang punn . aduihh . acane nak bangun awai my parents oii . tengok la semalam kkq rido pukul berapa . hih -,- 3.30 pg . ahha . awal agi tu . kalau duk ostel pun kira standard lah tido pukul tu . haha . setiap pagi ao menadah telinga ja . haha . mmg x sakit punng . :p haha . oke  ao yang terakhir bangun . so , adik-2 ao yang tlong kejutkan . haha malu la #malu pulak . . oke lagi 1 bulan bapa minggu lagi la ao nk kena dengaq bnda yang sama setiap pagi , ahaha . walawehhh kenyang oooo .. hampa ada rasa benda nih x ? x kan . haha ao ja . sbb ao ank first . ok la . naty ao bangun awai mak , abh , adik . haha . mmg teharu lah . ok dsbbkan nk ambiik hati mak , ao bangun terus tolong dea goreng ikan bilis .. huaaaa :O ngantuk lagi la . haha . nnty kita breakfast makan nasi lemak . hehe . suka yummy-2 ! !
okeyh . sambunglah tido korang balik eh ? ahha . so sorry ganggu korang tido . haha . ao nk makan breakfast yang betoi sedap . NASI LEMAK . haha . babai :) 
pening dehh cari tuisyen !
| 07:43 | 0 comments
hello peeps , night all , TUISYEN  , waaa . ao xmaw pi . tapi xpa. demi form 3 taon depan . wahaha . form 3 dah eh taon depan ? la nk tua dah ka .. haha . hmm tuisyen math ja yang ao maw pi . hok lain xmaw . sbb x syok  \macam aku pandai dah/ haha abaikan ao nih . . hmm ,, tuisyen yang mana yang elok n oke sikit hah ? haihh pening gila nih cari tuisyen punya pasai . waaaa :'( lama-2 duk bengong lagu nih la . ok-2 . ao jumpa tuisyen math nih . haha kiteew kna blajaq nan bdak derma . dah la pndai siott . aduyai . tapa nnty kiteew dapat kawan baru lah  haha . syok weyhh . okeyh dh malam nih . ao maw jalan-2 masuk mimpi dulu . nnty jumpa kat shoutbox eh ?
haha . nunyte allz :D
yeahhhh !
Monday, 21 November 2011 | 21:25 | 0 comments
gila syok semalam . hampa xtaw , haha  maih nk bgtaw . #gilalaaa . hahah . syok semalam tengok bola . perghh mmg habih-2 syok lah . menjerit sama-2 . kata org sama-2 . hahha . indon mmg mayang kat tiang gol tu sbb xmaw bg macok gol eh ? =,= haha . whatever ! tapi m'sia ttap menang . jyeaaahh , ao BANGGA JADI ANK MALAYSIA . whahaha . suka derr . thanks mak . <3 okeyh papun sayang khairul fahmi krn bjaya tahan n elak bola dari masuk gol wlaupun termasuk jugak 1 . haha cayalahhh !
sharing is caring , right ?
Sunday, 20 November 2011 | 19:27 | 0 comments
hello peeps , ok tengok tittle ao , hmm . mmg bangang la wahai manusia sial oii . hang tau tu kott la nak habaq kat kami seua kan ? mcm ni ka **** cehhh ppppuih . buleh blah la . blkg hang wad fitnah kata aq lagu ni la , lagu tu la . cehh hang ingat elok ka ? dasar sial la . cehh hang ingad dgn hang buadd lagu tu aq n yang lain x taw ka ? ooo macam tu la perangai hang selama ni , cehh lagipunn yang duk maw inform aq pasai hang tuu ramai yang kata HANG TU MMG TEGUR AKU KAT DEPAN TAPI MAW BELAKANG HANG LA SEGALA SETAN KAN , DUK MERASUK ORANG SINI SANA !!  eeii benci aq tengok hang , dah katank buad BRAINWASH nan kami semua tu awd x buad ja ? awd goyang ka ? cehh naseb la ada adeq junior nih gitaw aq . ooo hampa ada tutttt ... sbab tu la hampa pi kan ? cehh awd hang bangga sangat ka ada hok tuu . x heran la siall oii . hang n the GENG sial hang tu pi mampoih lagi senang .  kecik-2 x maw mampoih mai tang besaq menyusahkan orang , HAHAHAHA . nanaty hang ajaq aku nah , sorry la aq x sePANDAI macam hang , x seTERRA hang , hang kan orang sayang .. cehh dahh arr malaih arr nk gaduh dgn orang yg macam hang nih . macam budak-2 tau dak . 





To all readers : sorry ao menggunakan ayt yang xsepatutnya diguna . ok ao sedar . tapi manusia ciptaan llah nih dah melampaui batas , mencabar kesabaran orang . dah dea tau kut nk habaq . mmg dea suka perburukan ao kat orang lain tu . WATCHOUT ! I'LL NEVER LET YOU GO FREELY , I'LL MAKE SURE THAT YOU WILL SUFFER NEXT YEAR BEBEHHH !







Older Post
Owner's Blog !
Hye , Im Annys Ao .
This is my official blog
Follow me and I will follow you back dear ! No rude or copycats

Scream Here ! !

More And More !

About Links Entries

Big Thanks
Skins By Atika Shahira
Edit By Fatin Nabihah